Тази сутрин на пазара в Петрич тъмно синя 166-ца,2.4 JTD с плевенски номер,нещо 82 или 89 беше май?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеНе точно, по скоро от Хаховец
А какво дири твоята 147-ца на Екото на бул Булгария самичка миналата сряда?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеДнес по обяд май Кайо беше с ГТА-то на околомръстното при разклона за Овча КупелAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Сива 159-ка комби вчера сутринта я засекох на Околовръстното, днес сутринта още в Младост бях зад нея в колоната покрай ХИТ и Бизнес парка посока Околовръстното 13... номер май....ама нали дрема още
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеЯнуари е бре,къф Май.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Днес две попадения
- сутринта на разклона за Герман синя РА 156 Sw 2.4нафта, карах зад колегата и присветнах, когато отби.
- вечерта сива156 Sw на разклона за Драгалевци, пуснах аварийките. На колегата явно не му работеше парното...
Sent from my XT1032 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Вчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен, даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест
и така до България
само дето аз се подвизавам инкогнито с пежотоАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеВчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен, даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест
и така до България
само дето аз се подвизавам инкогнито с пежото
А ти кога ще излезеш от анонимност с тия франкофонски изпълнения?
Comment
-
Много алфи, много нещо на Кондофрей днес...което вече е вчера.. само две взеха участие една бяла 147 със време 13++ и една 145 дизел с надписи Ичи или Ичу на латиница...
Иначе по поляните доста дизелаци, все със големи кулери зад решетките.... и едно гтв т.сиво с крило. Някой да се разпознава ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВидях 55-цата пред себе си на канала ОВ нещо си.. Блеех преди туй, та на Драган-а ми е убягнала.
А ти кога ще излезеш от анонимност с тия франкофонски изпълнения?Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеВчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен, даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест
и така до България
само дето аз се подвизавам инкогнито с пежото
Видях колежката с червената 156ца, но другата не.155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
Comment