Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тази сутрин на пазара в Петрич тъмно синя 166-ца,2.4 JTD с плевенски номер,нещо 82 или 89 беше май?

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
      Не точно, по скоро от Хаховец
      А какво дири твоята 147-ца на Екото на бул Булгария самичка миналата сряда?
      Къркахме в един приятел, който живее на близо и я бях оставил там да си нощува
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Днес по обяд май Кайо беше с ГТА-то на околомръстното при разклона за Овча Купел
        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          Днес по обяд май Кайо беше с ГТА-то на околомръстното при разклона за Овча Купел
          Януари е бре,къф Май.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Сива 159-ка комби вчера сутринта я засекох на Околовръстното, днес сутринта още в Младост бях зад нея в колоната покрай ХИТ и Бизнес парка посока Околовръстното 13... номер май....ама нали дрема още
            http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
            159 1.9JTDm
            156 1.8TS ...exxxx
            145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
              Януари е бре,къф Май.
              Януари ли стана ... Знаех си, че не трябва да прекалявам с алкохола по Коледа
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Днес две попадения
                - сутринта на разклона за Герман синя РА 156 Sw 2.4нафта, карах зад колегата и присветнах, когато отби.
                - вечерта сива156 Sw на разклона за Драгалевци, пуснах аварийките. На колегата явно не му работеше парното...

Sent from my XT1032 using Tapatalk
                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• вчера вечерта късно бях паркирал на Лъвов Мост пред сградата на Гранична Полиция и се гледахме с един колега с сива 156 и мина покрай мене наточена 155 червена,а тоя човек с 159 тката сиво комби 2119 се смазва нема точка на София да не се засечеме явно живее в тая кола в движение.

Comment

• Зачистих няколко страници боклук и темата е отключена.
                    Ако повторите упражнението, трия цялата тема.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Вчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен , даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест и така до България
                      само дето аз се подвизавам инкогнито с пежото
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        Вчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен , даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест и така до България
                        Видях 55-цата пред себе си на канала ОВ нещо си.. Блеех преди туй, та на Драган-а ми е убягнала.

А ти кога ще излезеш от анонимност с тия франкофонски изпълнения?
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Това е сложен казус. В момента няма алфа, която да ми пасва на нуждите, а мачарокът упорито не ще да се чупи, та да има за какво да го сменям.
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Много алфи, много нещо на Кондофрей днес...което вече е вчера.. само две взеха участие една бяла 147 със време 13++ и една 145 дизел с надписи Ичи или Ичу на латиница...
                            Иначе по поляните доста дизелаци, все със големи кулери зад решетките.... и едно гтв т.сиво с крило. Някой да се разпознава ?

Comment

• Току що на Кауфланд Сандански КРАСИВА варненска 33-ка 4ервена с бели ленти отстрани.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Видях 55-цата пред себе си на канала ОВ нещо си.. Блеех преди туй, та на Драган-а ми е убягнала.

А ти кога ще излезеш от анонимност с тия франкофонски изпълнения?
                                Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                Вчера към 18:30 като почнах от Цариградско с една тъмно-синя 155 с голяаааам стикер на задното стъкло, после по Драган Цанков се присъеди и Ранобудничето точно пред мен с нейната червена кокона, която няма как да не забележиш, 155та продължаваше да е до мен , даже видях/чух как бибипна на Ранобуничето, по едно време и една Ланчия да допълни гювеча, но без отличителни знаци, почти като италфест и така до България
                                Със 155 съм аз
                                Видях колежката с червената 156ца, но другата не.
                                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                                X